Skip to main content

Dokumenteret
Kundetilfredshed!

Vi ved at en glad kunde giver flere kunder

Vi samler på Glade kunder.

Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MalerBanditten medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om Os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.Om MalerBanditten

MalerBanditten rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur i en balance med de mennesker der lever i det.

Vi står for et professionelt og grundigt malerarbejde i dit hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger stor vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi udfører alle typer opgaver indenfor malerfaget, både indendørs og udendørs. 

Kontakt os for en samtale om din opgave.

Bliv ringet op

Ring mig op
Husk landekode eksempel +4533141448
Bevis du ikke er en bot

Her udfører vi malerarbejde!

 • Odsherred 
  Maler i Odsherred? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Odsherred kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Hørve, Fårevejle Stationsby, Vig, Højby, Rørvig, Fårevejle Kirkeby, Nørre Asmindrup og Havnebyen. Læs mere..

 • Holbæk
  Maler i Holbæk? Hvis du er på udkig efter en maler i Holbæk, Gislinge, Hagested, Jyderup, Knabstrup, Kundby, Mørkøv, Orø, Regstrup Stestrup, Store Merløse, Svinninge, Tuse, Tuse Næs, Tølløse, Ugerløse, Undløse eller Vipperød skal du ikke lede længere. Læs mere..

 • Kalundborg 
  Maler Kalundborg? Søgte du efter en Malermester eller et malerfirma og skal du have udført indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde i Høng, Gørlev, Svebølle, Ubby, Havnsø, Snertinge, Rørby, Spangsbro, Kirke Helsinge eller en af de mange byer vi køre i, i Kalundborg Kommune? Læs mere..

 • Slagelse
  Vi har i lang tid kørt med vores annonce i det lokale magasin i Slagelse, Sorø og Korsør. Så når folk skal bruge et Malerfirma i Slagelse? Så er det som regel os de tager kontakt til. Læs mere..

 • Sorø
  Vi er kendt som den lokale maler af mange privatkunder og erhvervskunder i Dianalund, Frederiksberg, Stenlille, Ruds Vedby, Fjenneslev, Nyrup, Munke Bjergby, Vedde og Tersløse i Sorø kommune. Læs mere..

 • Ringsted
  Vi ønsker at være det førende malerfirma og vi leverer altid et flot og professionelt resultat i, Jystrup, Ørslev, Kværkeby, Vetterslev, Vigersted, Høm, Sneslev, Farendløse, Gyrstinge, Ortved, Nordrup og Fjællebro Læs mere..

 • Næstved 
  Søger du en maler i Næstved, Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø, Mogenstrup, Karrebæksminde, Tappernøje, Herlufmagle, Gelsted, Holme-Olstrup eller i en af de andre byer i Næstved kommune? Læs mere..

 • Vordingborg
  Søger du en maler i Præstø, Stege, Nyråd, Ørslev, Stensved, Mern, Køng, Bogø By, Lundby eller i resten af Vordingborg kommune? Så kan du være helt rolig, du er kommet det rigtige sted hen. Læs mere..

 • Faxe
  Maler Faxe? Søgte du efter en Malermester eller et malerfirma og skal du have udført indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde. Så skal du ikke lede længere og selvfølgelig kontakte os. Læs mere..

 • Stevns
  Maler i Stevns? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Stevns kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Strøby Egede, Store Heddinge, Hårlev, Rødvig, Hellested, Klippinge, Magleby og Lyderslev. Læs mere..

 • Køge
  Maler i Køge? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Køge kommune. Hvad enten der er tale om renoveringsarbejde, malerarbejde eller lakering af døre, karme, paneler m.m. Læs mere..

 • Solrød
  Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Vi garantere for et flot maler resultat i Solrød Strand, Havdrup, Jersie, Solrød Landsby, Lille Skensved og resten af Solrød kommune. Læs mere..

 • Greve
  Søger du en maler i Greve Strand, Tune, Greve Landsby, Kildebrønde eller i resten af Greve kommune? Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Læs mere..

 • Roskilde
  Søger du en maler i Jyllinge, Viby, Svogerslev, Grundsømagle, Gadstrup, Vindinge, Ågerup, Veddelev eller i resten af Roskilde kommune? Vores malerarbejde er af kompromisløs kvalitet. Læs mere..

 • Lejre
  Maler Lejre? Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder. MalerBanditten udfører alle former for maleropgaver. Læs mere..

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentage besøg. Ved at klikke på "Accepter" giver du samtykke til brugen af ​​ALLE cookies.