Skip to main content

Maler / malerfirma med base i Slagelse
Men vi kører i hele Region Sjælland

Her køre vi dagligt ud og udfører malerarbejde:

Her kan du se en lille oversigt over nogle af de kommuner og byer, hvor vi tilbyder malerarbejde. Vi dækker naturligvis hele Region Sjælland. Er du i tvivl om vi kan udføre malerarbejde i dit område, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik på kommune navnene for at læse mere!

√ Maler Odsherred

Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Odsherred kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Hørve, Fårevejle Stationsby. Læs mere..

√ Maler Holbæk

Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Vi garantere for et flot maler resultat i Jyderup, Tølløse, Svinninge, Vipperød, Regstrup, Mørkøv, Gislinge, Store Merløse og Undløse og resten af Holbæk kommune. Læs mere..

√ Maler Kalundborg

Hvis du er på udkig efter en maler, Malermester eller et malerfirma og du skal have udført indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde i Høng, Gørlev, Svebølle, Ubby, Havnsø, Snertinge, Rørby, Spangsbro, Kirke Helsinge eller en af de mange byer vi køre i, i Region Sjælland, skal du ikke lede længere og selvfølgelig kontakte os. Læs mere..

√ Maler Slagelse

Vi har i lang tid kørt med vores annonce i det lokale Slagelse Magasin, som dækker Korsør, Slagelse og de omkringliggende Kommuner. Så når folk tænker Malerfirma Slagelse? Så er der rigtig mange der tager kontakt til os! Vi er kendt for at udfører alle former for maleropgaver, uanset om der er tale om renoveringsarbejde, malerarbejde eller lakering af døre, paneler, karme m.m. Ligeledes tilbyder vi opsætning af tapet, væv, filt og spartel af væg eller loft. Kontakt Os for et uforpligtende tilbud! Læs mere..

√ Maler Sorø

Med over 8 års erfaring (siden 2013) og adresse i Slagelse skal du ikke bekymre dig om forsinkelser, uforudsete prisstigninger eller produktets kvalitet. Vi løser maleropgaven til tiden og altid med bæredygtige produkter. Vi efterlader kun et færdigt resultat og vi gør os ikke mindst umage med vores arbejde, så du er tilfreds. Læs mere..

√ Maler Ringsted

Maler i Ringsted? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Ringsted kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Jystrup, Ørslev, Kværkeby, Vetterslev, Vigersted, Høm, Sneslev, Farendløse, Gyrstinge, Ortved, Nordrup og Fjællebro. Læs mere..

√ Maler Næstved

Vi har siden 2013 serviceret adskillige kunder i Næstved kommune i byer som Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø, Mogenstrup, Karrebæksminde, Tappernøje, Herlufmagle, Gelsted, Holme-Olstrup. Læs mere..

√ Maler Vordingborg

Søger du en maler i Præstø, Stege, Nyråd, Ørslev, Stensved, Mern, Køng, Bogø By, Lundby eller i resten af Vordingborg kommune? Så kan du være helt rolig, du er kommet det rigtige sted hen. Vi har siden 2013 serviceret adskillige kunder i Vordingborg kommune i byer som Præstø, Stege, Nyråd, Ørslev, Stensved, Mern, Køng, Bogø By, Lundby og resten af Vordingborg Kommune. Læs mere..

√ Maler Faxe

Maler Faxe? Søgte du efter en Malermester eller et malerfirma og skal du have udført indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde i Haslev, Faxe Ladeplads, Rønnede, Karise, Dalby, Terslev, Førslev eller en af de mange byer vi køre i, i Faxe Kommune? Så skal du ikke lede længere og selvfølgelig kontakte os. Læs mere..

√ Maler Stevns

Vi har siden 2013 serviceret adskillige kunder i Stevns kommune i byer som Strøby Egede, Store Heddinge, Hårlev, Rødvig, Hellested, Klippinge, Magleby og mange andre byer i Stevns Kommune. Læs mere..

√ Maler Køge

Maler i Køge? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Køge kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Borup, Ejby, Bjæverskov, Vemmedrup, Lille Skensved, Algestrup, Lellinge, Nørre Dalby og Slimminge. Læs mere..

√ Maler Solrød

Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Vi garantere for et flot maler resultat i Solrød Strand, Havdrup, Jersie, Solrød Landsby, Lille Skensved og resten af Solrød kommune. Læs mere..

√ Maler Greve

Søger du en maler i Greve Strand, Tune, Greve Landsby, Kildebrønde eller i resten af Greve kommune? Så kan du være helt rolig, du er kommet det rigtige sted hen. Vi har siden 2013 serviceret adskillige kunder i Greve kommune i byer som Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde. Læs mere..

√ Maler Roskilde

Maler Roskilde? Søger du en maler i Jyllinge, Viby, Svogerslev, Grundsømagle, Gadstrup, Vindinge, Ågerup, Veddelev eller i resten af Roskilde kommune? Vi ønsker at realisere dine maler drømme, alt du skal gøre er bare at kontakte os. Læs mere..

√ Maler Lejre

Maler Lejre? Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Lejre kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Kirke Hvalsø, Lejre, Kirke Hyllinge, Osted, Ejby, Kirke Saaby, Gevninge, Kirke Sonnerup, Gershøj og Lundby. Læs mere..

Hvad kan vi hjælpe med ?

MalerBanditten, kan hjælpe med alt fra de helt små opgaver (maling af paneler, døre, karme mm.), til de helt store opgaver såsom total renoveringsopgaver.

Størstedelen af vores opgaver sker i private hjem, men vi er også ude og lave mange typer af maleropgaver for erhvervskunder. Vi ønsker at realisere dine maler drømme, alt du skal gøre er bare at kontakte os.

Med over 8 års erfaring og adresse i Slagelse skal du ikke bekymre dig om forsinkelser, uforudsete prisstigninger eller produktets kvalitet. Vi løser maleropgaven til tiden og altid med bæredygtige produkter. Vi efterlader et professionelt og færdigt resultat og vi går ikke før du er tilfreds.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon +45 31 70 16 70 

Med en bred skare af tilfredse kunder og anbefalinger (se vores anmeldelser) leverer MalerBanditten effektive og ordentlige maleropgaver.

Vi har sans for kvalitet og et skarpt øje for detaljen.

Vi gør os umage med vores arbejde, og går ikke før du er intet mindre end tilfreds.

Har du spørgsmål vedrørende malerarbejde i dit hjem eller er du blot i tvivl om din maleropgave kan indfries? så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: +45 31 70 16 70, for en uforpligtende samtale.

Dokumenteret kundetilfredshed

Vi samler på Glade kunder.

Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MalerBanditten medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om Os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.Om MalerBanditten

MalerBanditten rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur i en balance med de mennesker der lever i det.

Vi står for et professionelt og grundigt malerarbejde i dit hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger stor vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi udfører alle typer opgaver indenfor malerfaget, både indendørs og udendørs. 

Kontakt os for en samtale om din opgave.

Bliv ringet op

Ring mig op
Husk landekode eksempel +4533141448
Bevis du ikke er en bot

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentage besøg. Ved at klikke på "Accepter" giver du samtykke til brugen af ​​ALLE cookies.